Spożycie pieczywa spada, co spowodowane jest głównie wieloma mitami związanymi z tą kategorią produktów. Czy faktycznie pieczywo jest złe? Poznaj opinię eksperta.
Cykliczna kampania „Lubella inspiruje i edukuje” ma na celu edukację dzieci i młodzieży na temat roli produktów zbożowych w codziennej diecie oraz uświadomienie uczniom jak ważną rolę odgrywają one w odżywianiu.
Jęczmień, żyto, pszenica i ryż – te zboża w wydaniu Lubelli zaskoczą każdego. Nowe płatki zbożowe to wyjątkowo unikalna propozycja, nowy sposób na zbożowe śniadanie.
Do prawidłowego rozwoju niemowlę potrzebuje dużo energii dostarczanej z pożywienia - szczególnie węglowodanów, czyli m.in. zbóż. W ostatnich latach zarówno świadomość konsumentów, jak i oferta dostępnych produktów, znacznie wzrosły.
Pieczywo i kasze towarzyszą nam każdego dnia. Dla większości osób te produkty są jednymi z podstawowych składników diety. Pełne witamin i wartości odżywczych zboża dodają energii, a ogromny wybór produktów zbożowych sprawia, że nie sposób się nimi znudzić!